Van de bezoekers van ons concert

Kerstconcert 17 december 2017

 "Wat was het een fantastisch concert afgelopen zondag! Wij hebben genoten en ik had het idee jullie ook. Rob was ook helemaal verguld en vond dat we allemaal zo mooi samen zongen en speelden. Heel bijzonder! Het koor heeft ook prachtig gezongen, het is echt een fijn koor om te begeleiden."

 

"Wat een leuke en geweldige mooie middag hebben wij gehad zondag.Prachtige muziek, schitterend concert, echt heel erg mooi.
Wat een enorme klus om dit allemaal ingestudeerd te krijgen en dan ook nog zo schitterend.
Onze genodigden waren ook heel erg enthousiast."

"Dag Fred,

Wat heb je samen met het koor en begeleiding een fantastische prestatie geleverd!
Het was een uitvoering van een zeer hoogstaand, televisie-waardig niveau!"

 

Kerstconcert met Deurnes Mannenkoor 10 december 2017

"Leuk om jullie weer even te hebben gezien en gesproken.

Het was een mooi en sfeervol Kerstconcert. Ik heb trouwens erg genoten van
Canthonis. Chapeau voor de sopranen.
Een koor met een prachtige klankkleur.
Komende zondag heel veel succes gewenst.
Fijne feestdagen."

 

Mariaviering in Katwijk 21 mei 2017

Beste leden, dirigenten en organisten

Wij willen u allen van harte bedanken voor de sfeervolle, prachtige muzikale verzorging tijdens de Mariavieringen.De vieringen waren allen goed bezocht en wij hebben vele complimenten ontvangen voor de mooie zang, de diverse Marialiederen die werden gezongen en het enthousiasme, de fijne sfeer die mede door jullie inzet tot een goede Maria meimaand hebben geleid.

Het is fijn te ervaren dat een jarenlange traditie van deze meimaand vieringen zoveel positieve reacties met zich meebrengen.

Ein Deutsches Requiem van Johannes Brahms, 26 maart 2017

Wat was het mooi zondag j.l. En wat hebben wij genoten.
Echt geweldig. Heel hartelijk dank allemaal.

Albert en Riky Kranz.

Er is al heel wat moois gezegd in de mailwisselingen, maar ik wil er toch nog even aan toevoegen dat ook ik heb genoten. Wat hebben we samen heerlijk gemusiceerd! Het viel me echt op hoe ontspannen de sfeer was. (Violiste Cocky)

Van enkele zangers, solisten, orkestleden:

Ook voor ons/mij was het een geweldige ervaring. Het koor voelt altijd als een warm bad, het is zo dankbaar om jullie te begeleiden.En chapeau voor hoe jullie het zo voor elkaar hebben gekregen.

Het was mij een groot genoegen om onder jouw leiding dit prachtige werk weer eens te mogen uitvoeren. Ik kan je zeggen dat ik onder de indruk ben van de liefdevolle en professionele wijze waarop je het koor leidt en inspireert tot grote daden.
Dank voor alweer een prachtige muzikale ervaring, waar ook ik nog lang met plezier aan zal terugdenken,
Jos van Reen

Ik heb met veel plezier meegedaan. Ik heb kunnen putten uit mijn eerdere deelname aan een scratch van Ein Deutsches Requiem. Daardoor kwam het mij bekend voor. Maar de inzet en voorbereiding deze keer, onder jouw leiding,  maakte het nu toch wel duidelijk anders. Het trok mij/ ons allemaal naar een hoger plan.

Wat was het inderdaad een fijn concert! Ik zit ook nog steeds vol met Brahms in mijn hoofd, wat niet zo heel handig is want inmiddels moet ik toch echt gaan overschakelen naar Bach (aanstaande zondag zing ik de solo’s in de Johannes Passion). Ik denk dat we met zijn allen inderdaad een hele bijzondere sfeer hebben neergezet waarin jouw rol cruciaal was. Ik was zeer onder de indruk van hoe goed het koor was voorbereid en hoe geconcentreerd koor- en orkestleden onder jouw leiding hebben gemusiceerd. Jij leidde ons allemaal op zo’n manier door dat complexe verhaal van het Deutsches Requiem dat iedereen: koor, orkest en solisten optimaal muziek kon maken.

Dus heel erg bedankt voor de fijne samenwerking en hopelijk tot een volgende keer!

Mariaviering in Katwijk 22 mei 2016

 

Wij willen u van harte bedanken voor de sfeervolle, prachtige muzikale verzorging tijdens de Mariaviering, op Zondag 22 mei 2016.Het is fijn te ervaren dat een jarenlange traditie van deze meimaand vieringen zoveel positieve reacties met zich meebrengen.

 

Kerstconcert Oploo 20 december 2015

"In Dulci Jubilo"


"Wat een mooi concert! En ook de sfeer was heel warm.
Een goede Canthonistraditie met zo’n volle kerk."
"Dit was jullie mooiste concert ooit.”
"Gisteren zijn wij bij het kerstconcert van het ….… koor geweest, maar dit was 1000x beter!”
“Wat een fantastisch kerstconcert hebben jullie gegeven.”
“Een heel mooi geheel, het 'Weihnachtsoratorium met het kerstverhaal."
"Dat was puur genieten.”
"Een zeer mooie Alt-soliste.”
“Ik dacht die twee hoornisten hebben wel heel erg lang moeten wachten, maar dan, die twee laatste Bach-nummers met die twee hoornisten, dat klonk fantastisch mooi!"
“Complimenten van zowel Ingeborg, Joseph en alle orkestleden, die hebben aangegeven graag weer een volgend concert te willen meedoen!"

Goede Vrijdag Concert Beugen 3 april 2015

We waren diep onder de indruk van dit prachtige concert. Wat een enorme prestatie, voor ieder die er aan meewerkte! Echt fantastisch!
Heel veel complimenten! Hebben jullie nog nagenoten? Vast wel!

Ik heb erg van het concert genoten. Het was een mooi programma, mooie uitvoering en weer een goede sfeer!

Wat een sfeervol programma. Prachtig uitgevoerd. Chapeau!

 

 

Over het kerstconcert op 21 december 2014 (Oploo)

 

 • Ik heb gisteren een hele fijne dag gehad. Muziek maken met een heel goed

  koor dat mooie muziek zingt op een heel hoog niveau. Aan het applaus te horen vond het publiek het ook prachtig. Mooie solisten ook. Ik wens allen van het koor prettige feestdagen en hoop op verder samenwerking. (de begeleidend professioneel organist)

 • Wat mij het meest roerde was het "Stille Nacht"; prachtig!

 • Het "Gloria" was heel erg mooi.

 • Compliment!

 • Ik heb vanaf de eerste seconde genoten!

 • We hebben gistermiddag wat mij betreft een fantastisch mooi kerstconcert gebracht! Een concert van hoog muzikaal niveau.
  We kregen in de volle Sint Matthiaskerk van Oploo een massaal applaus van een goed en dankbaar aandachtig publiek.
  Het programma was zeer gevarieerd, viel erg goed in de smaak en wekte veel bewondering bij zowel bezoekers als ook bij de koorleden, de solisten Florieke, Lotte en Norbert.
  Chapeau voor Canthonis, Florieke, Lotte en Norbert!
  We hebben uitstekend gepresteerd.
  Prima uitstraling van een enthousiast koor!

 • Wat hebben jullie een geweldig koor! Ik heb gisteren genoten van het kerstconcert. Het was meer dan de moeite waard. Naast jullie prestatie vond ik dat de solisten en de organist daar niet voor onder . Wat een geweldige stem had Florieke Beelen, de mezzosopraan. Heeft op mij veel indruk gemaakt. en dat heeft de organist, met zijn grandioos optreden, ook gedaan. Het was een mooi concert met voor mij als hoogtepunt de Cantique de Noël en het Gloria. Een mooi begin van de kerstdagen.

Over "The Armed Man" op 5 oktober 2014

  • Een bijzondere avond.

  • Complimenten voor de uitvoering van het concert. Super! Ik, mijn moeder en peettante hebben allen genoten.

  • Frans en ik willen graag onze waardering overbrengen voor het organiseren van het geweldige concert dat wij gisteren hebben uitgevoerd. Visueel en auditief, zeer passend in de huidige tijd en in samenwerking met regionale musici, het klopte! We hebben van onze bezoekers veel positieve reacties ontvangen. Wij denken dat we de regio een dienst hebben bewezen.

  • We hebben genoten van The Armed Man, een prachtig project en fijn dat de kerk zo vol zat! Moet voor jullie als koor een hele belevenis zijn geweest

  • Met bijzonder veel plezier heb ik meegedaan als projectzanger bij dit geweldige koor Canthonis. De wijze van instuderen was heel effectief en de discipline erg goed. Ik heb er veel van geleerd en ben trots op de prestatie die is neergezet.
   Chapeau voor jou als dirigent en voor al die mensen die achter de schermen bezig zijn geweest.
   Voor een volgend groot koorproject wil ik graag een uitnodiging ontvangen.

  • Gefeliciteerd met deze uitvoering van “The armed man”.
   Ik vond het koor heel goed en Truus ook geweldig.
   Je dirigeerstijl vond ik weer heel duidelijk en effectief. Hier kan je met veel trots op terugkijken.
   Laat s.v.p. weten als je weer een concert hebt.

  • De vraag over een volgende bijdrage aan Canthonis wil en kan ik volmondig met ja beantwoorden. Sterker nog, ik zie er met interesse naar uit.

  • Afgelopen zondag heb ik jullie indrukwekkende uitvoering van the Armed Man mee mogen maken. Een groot compliment voor jullie allen en natuurlijk ook voor jullie dirigent Fred Weijers. Ik hoop nog eens een concert van jullie te kunnen bijwonen.

FUVI0111ADANAUL
FREE Joomla! template "Adana"
joomla 1.6 templates by funky-visions.de