DSCN0041
IMG_9880
DSCN0090
IMG_9931
IMG_9951

Vriend worden van Streekkoor Canthonis? Een goed idee!

Via de contributie betalen de leden van Canthonis de basiskosten van het koor, zoals  de kosten van de dirigent en de huur van de repetitieruimte. Maar we werken regelmatig samen met professionele solisten en intsrumentalisten bij onze uitvoeringen. Dat zorgt voor een muzikale uitdaging maar vergroot ook de noodzaak van voldoende financieel support om de begroting dekkend te krijgen. Alleen subsidies zijn daarvoor meestal onvoldoende toereikend.

Daarom is er de hulp van de Vrienden van Canthonis. Met een jaarlijkse bijdrage maken zij het mede mogelijk te genieten van hoogstaande kooruitvoeringen voor een redelijke toegangsprijs en ondersteunen zij de zangcultuur in onze regio.

Wilt u ook Vriend van Canthonis worden? Voor € 25,- bent u al “Vriend van Canthonis”. Maak dan een bedrag over vanaf € 25,- op Rabobank IBAN NL13RABO0156299704 t.n.v. Streekkoor Canthonis onder vermelding van uw naam en (e-mail)adres en “Vriend”. Bij vermelding van uw e-mailadres dient u het ‘@’ te vervangen door ‘(at)’.

Wij houden u dan regelmatig op de hoogte van onze projecten. En als u naar een van onze concerten komt, kunt u plaats nemen op de speciaal voor Vrienden gereserveerde plaatsen.